čtvrtek 18. ledna 2018

Nabití energie

Tak konečně přináším zas nějaký jiný článek, chytla mě nějaká vlna inspirace, tak jdu na to!

Taky si někdy přijdete úplně vyčerpaní? Nemyslím jen fyzicky, ale i psychicky. Prostě nic se vám nechce, nejradši byste si zalezli do postele, nic nedělali a úplně odpoutali kontakt s civilizací... Asi ano, každý to tak někdy máme. Může na nás působit počasí, okolnosti, které se přihodily, nebo to třeba přijde jen tak z ničeho nic. A co mi pomáhá v takových okamžicích se nabít zase energií?

Vstát!
Tak zaprvé se člověk musí hecnout a opravdu vstát a začít něco dělat. To je asi to hlavní. Ať už je to uklízení, vaření nebo třeba menší procházka po čerstvém vzduchu. Běžte dělat něco, co vás vždy bavilo a i když ze začátku budete otrávení i z vaší oblíbené činnosti, třeba vás to pak chytne a hned budete mít lepší náladu.


Procházka v přírodě
Příroda je prostě kouzelná! Na mě má vždy úžasné účinky. Mám velmi ráda procházky v lesích nebo někde v přírodním prostředí. Klidně běžte sami, pokud na nikoho zrovna nemáte náladu. Nasaďte sluchátka a projděte se po čerstvém vzduchu. 


Sejděte se s někým
Společnost dokáže vždy pomoct. Napište někomu a jděte někam nebo ať klidně přijde k vám, pokud nejste schopni ani nikam dojít. Takový kamarád dokáže vždy zvednout náladu a dostat na nohy. Zasmějete se s ním, proberete všechno možné a hned bude líp


Hudba
Nevím jak vy, ale já, když slyším nějakou super energetickou písničku, mám hned chuť jít tančit, zpívat a nevím, co vše. Někdy i ta správně zvolená muzika dokáže hodně dobít energii. Tak honem hledat nějaké veselé písničky!


Tak tohle jsou mé druhy nabíječek, které mi ve většině případů dokážou pomoct. Ano, ne vždy to jde, někdy je prostě den, kdy vás nedokáže probudit vůbec nic. Ale nikdy není na škodu to zkusit aspoň nějak překonat.

Tak takový kratší článek s pár tipy. Co pomáhá vám s nabitím energie? :)


12 komentářů:

  1. U mě také platí společnost :) To člověka hned rozptýlí :) Mě třeba pomáhá pečení :) :D A když jsem smutná, nikdy si nedokážu vybrat písničku, na kterou bych měla náladu :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Pomáhají mi stejně věci. Já si připadám KO dneska.. úplně.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky to mám stejně. Tohle mi vždycky pomůže. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně nejvíce nabíjí přivstat si (a nespat o víkendu do 12) a jít prostě do přírody, vypnout :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vždycky je nejhorší se zvednout a začít něco dělat, pak už to jde samo.. :) procházky mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám to hodně podobně, kamarádi jsou pro mě největší odreagování a ohromná energie :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️