úterý 4. září 2018

Praha na otočku

Tak já na začátku měsíce, 3. září nešla do školy, ale bloudila po Praze. Byla jsem tam pouze na otočku. Takže opravdu jen výlet k podívání se, co je nového v Praze. :D

Do Prahy se vyrazilo už v neděli večer. Po vyspání do dalšího dne proběhla jen snídaně a šlo se na procházku Prahou. Mým prvním plánem bylo sbírat turistické vizitky. Nevím, jestli to znáte, ale chtěla bych vám o této cestovatelské sbírce napsat samostatný článek. 
No každopádně jsem se na sběr vizitek po Praze vykašlala, protože tam je to trochu složitější, než na jiných místech, navíc se kupují v informačních centrech, a ta se otvírají v 9, některá dokonce až v 10 hodin. No a já byla na nohou už před 8 hodinou. Tak jsem se podívala po Václaváku, kde kromě asijských spoluobčanů nebyla skoro ani noha. Možná to bylo i menším deštíkem, který mě ale v obchůzce neodradil! (ještě, že jsem měla deštník, haha!)
Dále jsem pokračovala se Staromáku a pak přes Karlův most někam do ztracena. S mým skvělým orientačním smyslem jsem prostě chodila, ani nevěděla kam, ale vždy jsem teda někde došla a už se zorientovala. 







Chtěla jsem vyzkoušet jednu pekárnu, kterou jsem tedy nakonec našla a teda wow! To pečivo bylo tak dobré! A velké! Sice dražší, ale je to Praha, že... A navíc fakt bylo skvělé a obrovské! Artic bakehouse doporučuji všemi 10! Nemohla jsem se rozhodnout, co ochutnat! Zvítězili nakonec 2 šneci, a to skořicový a pudinkový s mandlemi. Olizovala jsem se až za ušima. :D




Pak jsem utíkala rychle do obchoďáku na Smíchově, kde je vždy strašně hodně lidí! Ale já musela na záchod, tak jsem to přetrpěla a pak opět někde bloudila. Naštěstí jsem věděla, kterou cestou jsem šla od obchoďáku, takže jsem šla raději k němu. Chtěla jsem vyzkoušet ještě Delmart, tak jsem tam skočila na salátek, který se mnou cestoval už na vlakové nádraží. Hlad jsem neměla, ale musím přece dostat do těla i něco zdravého! :D Salát jsem teda snědla až ve vlaku a chutnal dobře! Líbí se mi, že si tam můžete navolit, co chcete, to je paráda!

Byl to jen takový maličký výletek, ale to mi vůbec nevadilo, protože jsem se aspoň zas podívala po Praze, jela metrem a vyzkoušela super jídlo!

Co vy a Praha? Znáte tam taky nějaké super podniky, které stojí za to vyzkoušet? Budu ráda za tipy! :)

9 komentářů:

  1. Já v praze bydlím :), a dřív jsem jezdila do školy do centra u staromáku a užívala jsem si, když tam nikdo nebyl tak brzy :D, ale od té doby co jsem odmaturovala, jsem tam nebyla docela dlouho! :D. Já podniky v praze sdílím na mém instagramu, který je především o podnicích:). Ale doporučuji třeba IF Café :))

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to věřím, že sis to užívala, je to takové nezvyklé :D Tak to se na instagram mrknu!:) A děkuji!:)

      Vymazat
  2. To byl určitě pěkný výlet :) Letos jsem v Praze zatím nebyla, ale taky bych se tam ráda prošla, koukla na nějaké památky, mlsala dobroty..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky z Prahy. Ten skořicový šnek mě láká, toho já mám ráda. :)
    Pobavilo mě u fotky, hlavně se usmívat a dělat, že vím, kde jsem. :D V Praze jsem nějakou dobu bydlela, teď tam někdy jezdím a přesto někdy ani nevím, kam jdu. Kolikrát se mi stane, že se potřebuji někam dostat a vím i kudy jsem šla, jenže se pak zamyslím a najednou zjistím, že jdu jinam. :D
    Já to mám ráda na Náplavce. Když se tam nic neděje, tak je to takové příjemné místo.
    If Café, co tu bylo zmiňované je dobrý. Také pak stojí za navštívení Cacao Prague. A v Choco Café mají výbornou čokoládu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky právě miluji skořicové šneky:) Jojo, já se ztratím všude :D Jé, tak to Prahu aspoň trochu znáš :D Děkuji za tipy:)

      Vymazat
  4. Takové výlety jsou nejlepší! Miluju Prahu a hned bych tam jela znovu. Hm, poznávat nové kavárny. ♥ Pěkné fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. Spot on with this write-up, I really think this website needs much more consideration. I’ll probably be once more to read much more, thanks for that info. betfair online casino

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️