neděle 27. ledna 2019

Tangerine – eshop pro pejskaře

Není to dávno, co jsem náhodou na facebooku narazila na eshop Tangerine. Hned jsem ho musela projet, protože miluji vše, kde je něco pro pejsky či pejskaře. :D A ani nevím proč, ale dost mě zaujal, tak jsem neváhala a napsala! :)

Tangerine
 S majitelkou eshopu jsem komunikovala přes facebook. S komunikací jsem byla nadmíru spokojená. Milý přístup, rychlé odepisování, zodpovězení všech dotazů (a že jsem jich měla :D), prostě paráda. :) Vybrala jsem si vše, co jsem chtěla a objednávka přišla opravdu rychle, což jsem se divila, když obojek se jménem se musí našít. :O



Objednala jsem si tedy tričko s takovým pěkným potiskem a obojek s našitým jménem. :) Tričko mi sedí a obojek Amy taky. :) Je i natahovací, takže by ji měl sedět, i když vyroste. :) 


Tangerine tedy můžu jen doporučit všem pejskařům, co by si rádi pořídili nějaké pěkné tričko či obojek nebo postroj pro pejska. Ale mají i jiné věci! Jen se mrkněte. :)

14 komentářů:

  1. Kdybych měla pejska, tak bych doporučení určitě ocenila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ani já nemám pejska, ale obojek se jménem je super věc :)

    OdpovědětVymazat
  3. To tričko je parádní!! Taťka má pejska a v létě mě bude asi čekat venčení :D Bohužel mě potvora ráda kouše, nevím proč, ale hrozně ji přitahujou moje kotníky :D :D Je super, že vyšívají jména na obojky, vypadá to moc hezky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou ti pejsci, pořád musí něco kousat :D Taky se mi to líbí:)

      Vymazat
  4. Já pejska sice nemám, ale věřím, že si tam pejskaři přijdou na své! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo slečny e-shop je návykový :D Objednala jsem jednou když jsem chtěla vak na záda na disky, v tu dobu jsem jen venčila psa své nejlepší kamarádky. Potom přišel můj vlastní pes, a první obojek s vodítkem. Potom to byla sada obojku, postroje a vodítka, pro mě tílko a teď číhám znovu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak se znám, určitě to taky nabyla má poslední objednávka :D

      Vymazat
  6. Hafana tedy vlastního ještě nemám, ale po přestěhování plánuji a eshop vypadá dobře, třeba na něm jednou taky něco nakoupím:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️