sobota 6. dubna 2019

SUPER ZOO – zverimex, který si oblíbíte

Dnes mám pro vás recenzi na jeden zverimex, o kterém jsem se tu už párkrát zmiňovala. Rozhodla jsem se ale, že si zaslouží i samostatný článek, tak hurá do toho!


Jedná se tedy o SUPER ZOO. Hodně se mi tento zverimex zalíbil. Dokud jsem si nepořídila Amy, moc jsem tam nechodila. U nás máme rovnou 2 prodejny, ale jejich síť je bohatá po celé republice. Líbí se mi, že do prodejny v pohodě vždy můžu s mazlíčkem, mají tam dokonce i přichystané misky s vodou a granulkami pro pejsky. Vše si mazlíček může vyzkoušet. A navíc mají otevřeno i o víkendu!



S personálem jsem taky nikdy neměla problém. Výběr je tam obrovský, ale přece jen, pokud by něco zrovna chybělo, můžete si zboží v pohodě objednat přes internet buď na prodejnu, nebo až k vám (to ale nejde u všeho). Na eshopu se můžete zaregistrovat, vytvořit si tak profil a dát tam klidně i své mazlíčky. A hlavně si přečtete recenze od jiných, co produkt zakoupili a klidně napíšete i vlastní zkušenost.

Hračka ze SUPER ZOO

Co se mi ještě líbí? Dá se jak přes internet, tak i na prodejně přispívat pro různé útulky a na pomoc zvířatům v nouzi. U nás třeba v obou prodejnách kolem Vánoc, byla akce, kdy jste mohli cokoliv donést a vše se darovalo místnímu útulku. Tohle se mi moc líbí, jak vymýšlí různé akce na podporu!
Nehledě na to, že dělají i různé soutěže přes sociální sítě.


Za mě tedy ano. Najdete tam vše, různé chovatelské potřeby pro každého domácího mazlíčka. Znáte SUPER ZOO? Nakupujete tam pro své mazlíky?

12 komentářů:

  1. Super Zoo znám, ale nevěděla jsem, že můžeš přispívat na útulky a registrovat si mazlíky, to je super nápad!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám domáceho miláčika, pretože som stále preč, ale naozaj sa mi páči možnosť prispievať na útulky a tú rozhodne využijem. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obchod znám, ale moc jej nenavštěvujeme :) ale je hezké, že se tam dá přispět na útulky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Do Superzoo taky chodíme :) Mají tak dost krmení a mlsání pro mého králíka :D Jen seno je nevyhovující. Kvůli mému králičímu Veličenstvu proto korzuju mezi dvěma zverimexy :D on jen tak něco jíst přeci nebude :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo.. pro všechny mazlíky je to tam super :D OO, takový vybíravý :D

      Vymazat
  5. Znám, také ho u nás ve městě máme :) Ale moc tam nechodím, jenom o Vánocích, když těm našim lumpům kupuju nějaké kokina nebo hračky pod stromeček. Že tam mají misky pro pejsky jsem ani nevěděla a to je teda obdivuhodné, je to od nich fakt milé :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️