čtvrtek 23. dubna 2020

Beskydy – Javorový vrch

Články s našimi výlety mě opravdu baví, tak třeba někoho budou i inspirovat. :D Teda asi hlavně ty, co bydlí v blízkosti Beskyd, protože to mám za rohem, takže v tomto okolí se pohybujeme nejčastěji. :D Dnes bych se s vámi ráda podělila o procházku na Javorový vrch. Lidé z tohoto okolí tuto horu jistě znají, v poslední době je také dost oblíbená.



Nahoru se můžete dostat více způsoby. Vedou tam buď různé turistické trasy, nebo také lanovka. V zimě zde můžete také lyžovat. Na vrcholu vidíte moc pěkný výhled po okolí a načerpat síly můžete např. v turistické chatě, která se zde nachází. Hora má něco málo přes 1 000 m.

 

 Ale určitě vám došlo, že to také nebude místo, kde chodí málo lidí. Jedná se o oblíbenou výletní horu za pěkného počasí po celý rok, takže potkáte spoustu turistů. Ale procházka i s výhledem je to opravdu pěkná za každého počasí. Já jsem na ní byla myslím, že třikrát a s pejsky samozřejmě taky. :) Dvakrát to bylo v zimě a jednou v říjnu 2019, což zrovna na tento vzpomínám nejradši. :)













6 komentářů:

  1. To je krásné místo :) Škoda, že nemám Beskydy za rohem jako ty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě máš jiné krásné hory nebo místa :-)

      Vymazat
  2. Věřím, že teď tam chodí ještě více lidí, než normálně :D už aby skončila karanténa a všichni konečně zůstali doma a neměli potřebu chodit ven :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️