pondělí 11. března 2024

Ostrava – Skalka family park

 Toto místo máme za rohem a letos jsme ho už konečně poprvé navštívili. Slyšela jsem, že Skalka family park v Ostravě je skvělý hlavně pro děti, tak jsme se jednu sobotu rozhodli, že se tam s malým podíváme :).

Skalka family park Ostrava představuje zábavní park především pro rodiny s dětmi. Areál se nachází na okraji Ostravy, a dokonce i v kousku místní přírody. V létě se tu dá zabavit zábavnými atrakcemi, na hřišti, v lanovém centru, na vodních atrakcích nebo trampolínách či minigolfu a mnoha dalšími aktivitami. V zimě zase lyžováním či bobováním na svahu nebo bruslením na kluzišti. 



Během celého roku je k dispozici krásný zoopark s různými zvířaty (okolo 100 zvířat). Některé z nich si lze i pohladit a nakrmit. V rámci tohoto zooparku je vystaveno i pár soch dinosaurů nebo obřího hmyzu či mluvícího stromu, který nejvíce utkvěl v hlavě našemu malému :D. Kromě toho si můžete projít i bludiště a vystoupat na vyhlídky a Stříbrnou věž s výhledem nejen na zoopark. 



No jak jste asi z fotek poznali, my areál Skalky navštívili v zimě a šli jsme se kouknout jen do zooparku. Je super, že vstupné je rozdělené podle toho, co chcete v areálu dělat a návštěva jenom zooparku je nejlevnější :D. Parkování je zdarma.










Nám se tam líbilo a v létě to určitě musí být taky super. Myslím, že tam v pohodě dokážete strávit celý den, když jdete třeba i lyžovat v zimě nebo na zábavní atrakce v létě :D.

10 komentářů:

  1. V létě tam musí být vyžití :) Moc se mi líbí, že vstupné se platí zvlášť, pouze podle toho, co člověk navštíví. Například ve Vyškově je zoopark a dinopark. Do zoo si lístek zvlášť koupíš, ale do dinoparku ne :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá na zajímavý areál, kde se dětem určitě líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to skvěle :) u Ostravy máme část rodiny, můžeme to v létě spojit s jejich návštěvou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný výlet. Do zooparku bych se taky podívala. 🙂

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné místo, ještě jsem o tom neslyšela. Mám jej tedy trochu z ruky :-D

    OdpovědětVymazat
  6. To je super, že tam je tolik aktivit a těch zvířátek, to je ráj :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tady to vypadá krásně. Hned bych se synem vyrazila, kdybychom bydleli poblíž.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento park tu neznám🧐 nejspíš 🫣🧐 jinak hezké fotky

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle zooparky a kontaktní zoo jsou super, těším se, až malá bude sedět a pak ťapkat až tyto místa budeme moct taky navštěvovat a objevovat a malá z toho bude mít zážitek 🥰 a věřím, že my také 😄.

    OdpovědětVymazat
  10. Tam je to krásné, jako výlet pro děti ideální. Moc hezký zážitek, zvířata vždy zlepší náladu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️