pondělí 19. srpna 2024

Food tipy 03

 Dnes mám pro vás zase článek s tipy na různé potraviny, které jsem ochutnala a vyfotila si je :D. Na focení totiž často zapomínám, ale už se mi zase podařilo nasbírat pár kousků, tak se s vámi o ně podělím.

Moc dobré máslo z lidlu. Chuť bylinek je znát.



Tato proteinová tyčinka byla fakt dobrá, vůbec bych neřekla, že se jedná o proteinovou tyčinku, u kterých jsem většinou zvyklá na jejich „gumovou konzistenci“. Měla jsem ji z aktinu.


V drogérce DM jsem objevila tuto šťávu, která je čistá BIO acelora. Skvělý posilovač imunity, dávala jsem ji hlavně malému, ale občas jsem si ji taky smíchala s vodou. Není příliš sladká.


Sušené maso jsem ochutnala poprvé. Vsadila jsem na tuto novinku z aktinu, když jsem totiž zrovna dělala objednávku, tak u nich vyšla. Je to dost žvýkavé, ale chuťově není špatné.



Tohle jsem osobně nevyzkoušela, ale malému chutnalo. Jedná se o ovesné smoothie z Lidlu. Já bych k němu přidala ještě nějaký mléčný výrobek, ať to lépe zasytí :D.


Občas mám nějaké alternativy kávy ráda (Caro, Melta atd.). Toto Coffree z Goodie je fakt moc dobré, zatím mi z těch alternativ chutnalo nejvíc.

Bio Jogurtová zmrzka od Hollandie, která je fakt moc dobrá! Není moc sladká, hezky jogurtová příchuť, a navíc má i krásné složení.


Mangová ovocná kůže, kterou jsem objevila v jednom bylinkářství. Trochu jsem zkusila (jinak opět byla pro malého) a oběma chutnala. Na mě teda dost sladké, ale to mango je :D.



Tyto raw tyčinky jsem objevila v Actionu (ráda je kupuji malému). Tato citronová příchuť je příjemná, chutnaly fakt dobře.

Tak to by bylo pro dnešek vše. Znali jste nějaký produkt? Co nového jste za poslední dobu ochutnali vy?

8 komentářů:

  1. Terko, znám to smoothie z Lidlu. Jogurtovou zmrzlinu z Hollandie jsem milovala, když ji měli jako nanuka v hořké čokoládě. O téhle v kelímku vím, ale ještě se mi na ni nepovedlo narazit :(.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce mě zaujala JOGURTOVÁ ZMRZKA, už jsem se po ní také dívala, jen od jiné značky. Jogurtové zmrzliny a nanuky mám moc ráda! :) Zbylé potraviny většinou neznám, zaujal mě produkt z DM, tam nakupuji právě potraviny také ráda a často.

    OdpovědětVymazat
  3. To Smoothie z Lidlu má syn taky rád a mě osobně zaujala to bylinkové máslo. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tipy, vše to vypadá moc dobře! Znám akorát ovesná smoothies z Lidlu, mňamka. Nejvíc mě zaujalo to Coffree, to budu muset někdy zkusit :) Já jsem teď zas ochutnala čaj z DM Bio chai schoko, tak to taky doporučuju, obzvlášť když do toho člověk přidá trochu mlíka. Mají i klasické chai bez čokoládové příchutě, tak to mám už doma taky na zkoušku.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám "kávu" z Goodie a moc mi chutná, je super, když už si odpoledne nechci dávat pravou kávu :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  6. Týjo, neznala jsem ani jednu věc :D Nejvíc mě zaujala ta proteinová tyčinka z Aktinu, proteinové tyčinky totiž většinou nejsou moc dobrý :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně mě zaujala nežvýkavá proteinová tyčinka - protože to je jeden z hlavních důvodů, proč tyto tyčinky odmítám jíst 😂 Takže musím vyzkoušet 😁

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️