pondělí 5. února 2024

Food tipy 01

 Napadlo mě vytvořit nový koncept článků, a to s různými „food tipy“, tedy doporučeními na nějaké potraviny a produkty, které jsem vyzkoušela. Pár se mi jich tedy už podařilo nasbírat a nafotit, tak vám jdu ukázat, co mi v nedávno zachutnalo, nebo naopak příliš nechutnalo :D.

Čoxy představují čokolády slazené xylitolem (což se mi vzhledem k cukrovce hodí, když mě honí mlsná). Vyzkoušela jsem 3 příchutě – hořkou čokoládu, bílou čokoládu a bílou čokoládu s příchutí kávy. Upřímně hořká mi samotná moc nechutnala, kávová bílá zase ano a čistá bílá



Možná už jste v Lidlu objevili tuto 85% čokoládu za o dost slušnější peníze než třeba od jiných značek. Tak jenom takový tip na levnější produkt pro ty, kteří rádi vysokoprocentní čokolády :).


Kešu máslo s vlašskými ořechy, slazené erythritolem a s vanilkovou příchutí od LifeLike ve spolupráci s Eliškou z fit_style_with_eli Je super, že není moc sladké :).


Další máslo od LifeLike, tentokrát lískooříškové se 100% čokoládou. Opět nesladké a pro mě velká mňamka :). 



Klasicky se nejprve musí zamíchat :D

Tyto bazalkové chipsy mě taky potěšily. Jsou tedy z hrachové mouky a asi ne každému by sedla jejich chuť.

Sušená jablka bez přidaného cukru z Lidlu. Chutnají dobře, nejsou přeslazené, takové křížaly :). Já je využila hlavně do domácí oříškového másla, kterému jsem takto dala jablečný nádech :D.



Neodolala jsem a musela jsem vyzkoušet tento smetanový bílý jogurt z Valašska s příchutí Marlenky, který jsem objevila v Gloibusu, ale měl by být prý i v Bille. Je to klasický jogurt, který má dole ochucenou složku na zamíchání. Na mě dost sladké, ale špatný nebyl :D.



Ochutnali jste vy v poslední době něco, co vás zaujalo nebo naopak odradilo? :D

9 komentářů:

  1. skvělý nápad :) nevěděla jsem, že Marlenka má i jogurt :D my jsme si teď koupili jejich dort a mňam :D

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip na čokoládu - tuhle 85% jsem v Lidlu ještě nezaregistrovala. A zaujalo mne máslo s čokoládou. Já mám na blogu podobný koncept článků - dávám je obvykle na začátku měsíce, takže se na něj chystám v nejbližší době. Dneska jsem ale dala přednost receptu na muffiny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nově koupila granolu od Vilgain a super, normálně kupuji Šufan :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad. Já znám jen sušená jablíčka z Lidlu, ale všechno ostatní bych hned vyzkoušela. Hlavně tu Marlenku ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Neměla jsem nic ze zmíněných produktů :-) Ale čokolády, pro ty já mám slabost :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní koncept na nový tip článků 😊. Ten jogurt s marlenkou až někde uvidím si určitě koupím na ochutnání 🤗. Já nedávno ochutnala Carte D'Or Dezert Borůvkový cheesecake, ale bohužel mě to moc neoslnilo... 😕.

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle inspiraci beru všema deseti! :) Týjo, já jsem v tomhle taková konzerva a úplně nerada zkouším nové věci. Většinou kupuju pořád do kola to stejné, co nám chutná :D Ale na novinky u jiných se rozhodně ráda podívám :) Jinak ty čokolády z Lídlu mám taky moc ráda.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Máme ty Marlenka jogurty. Jsou na můj vkus taky sladké, ale dobré. 🙂

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jablečné chipsy musejí chutnat skvěle! Zaujaly mě ale všechny produkty, díky za tipy! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️