pondělí 26. listopadu 2018

Wellness pobyt v Jeseníkách

Konečně nastal ten den, kdy jsme si s mou nejlepší kamarádkou vyrazili někam do hor na wellness! Tak dlouho jsme chtěly někde samy dvě a už je to za námi! Ale bylo to boží!

Jak tento wellness vlastně vznikl? V lednu jsem na soutěži Profi Go Brno vyhrála víkendový voucher na 2 noci se snídaní do hotelu Imperial v Jeseníkách. Jeho platnost je do 20. 12. 2018, a tak jsem se rozhodla, že ho dám své kamarádce k narozeninám. Pak už jsme jen naplánovaly termín, zarezervovaly a nemohly se dočkat, až pojedeme! Termín jsem vybrala schválně až na konec listopadu, abych se stihla ještě po řidičáku rozjezdit. Chtěly jsme tam totiž jet autem.



Tak jsme v pátek ve 4 odpoledne vyrazily směr Jeseníky. Byla to má první dlouhá cesta a proběhla víceméně bez komplikací, až na 2 menší zácpy. Navigace nám pomáhala a my místo v pohodě našly, i když byla teda pěkně schované. Když jsme přijely, bylo už 7 hodin večer, tak jsme se vybalily na pokoji a zašly si na večeři. Večeře jsme si dokupovaly. A teda, dobře jsme se nacpaly. Zjistily jsme, že na hotelu jsme ubytované jenom my a ještě jeden pár. No paráda! Ale ten večer už jsme stejně nic nedělaly, jen odpočívaly.



Další den jsme se probudily do pořádné mlhy. To nám trochu pokazilo náladu, ale i tak jsme se nenechaly od ničeho odradit. Nasnídaly jsme se, vyřešily pár věcí na recepci a vyjely směr Karlova Studánka. Sice byla mlha a zima, ale i tak jsme se tam prošly, udělaly pár fotek, koupily lázeňské oplatky a vydaly se zas na cestu zpátky, na které jsme se ještě stavily do obchodu.


 

V hotelu jsme se naobědvaly, na chvíli spočnuly a odpoledne bylo ve znamení koupání a řádění v bazénu a sauně. Skončily jsme ale kolem 3 hodiny a uvažovaly, co dál dělat. No nakonec to dopadlo na válení se u telky, ale to nám vůbec nevadilo. Konečně chvilka volna a oddechu. Pak už byla jen večeře a po ní jsme si trochu popily, potančily a hlavně si skvěle pokecaly.




V neděli jsme se tedy jen nasnídaly, sbalily a vyrazily zase domů. Uvažovali jsme ještě o návštěvě blízké rozhledny, protože v tento den už mlha zmizela. Ale než jsme doškrábala auto, tak se vytvořila opět obrovská mlha, takže se rozhledna nekonala. Vychytaly jsme prostě víkend plný inverze na horách. :D Vyrazily jsme teda domů (já zmatkovala a nevěděla, jak zapnout mlhovky. :D A když už jsme na to přišly, z mlhy jsme vyjely. :D). Tak sranda musí být, že. :D Zastavily jsme ještě na oběd v Globusu a pak dokončily cestu domů. Sice jsem párkrát zazmatkovala, ale hlavně, že jsme v pohodě dojely. :D





Hotel má 4 hvězdy a měly jsme moc krásný pokoj! Celkově to tam vypadalo moc hezky, i když to bylo opuštěné. Ale aspoň jsme to měly samy pro sebe. :D






Jídlo měli taky výborné! Snídaně formou švédských stolů. Na oběd jsme měly na výběr pouze ze 2 jídel, z nichž mělo být i jedno k večeři. Připravují teprve vánoční menu, tak nám to bylo vysvětleno. Tak jsme si teda vybraly jedno jídlo a že to druhé si dáme k večeři. A protože byl tak malý výběr, dostaly jsme od kuchaře kopeček zmrzliny! No bylo to pěkné!
A k první večeři byla polévka, k druhé bez polévky, ale zase s dezertem! No pupky jsme si tam pořádně nacpaly!




Byl to úžasný víkend plný odpočinku a dobrého jídla a hlavně v nejlepší společnosti! Někdy to vážně musíme zopáknout! :)

Co vy a wellness zájezdy? Jezdíte? Nebo vyrazíte si třeba někde tak na víkend s kamarády? :)

14 komentářů:

  1. Tyyyjoooooo. Teri, hezký článek, který doprovází skvělé fotky:3♥ Vypadá to fakt úžasně, hned bych jela=)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek a pobyt! Já už wellness s přítelem plánuju celou věčnost a hlavně uvažuju či do Jeseníků nebo Beskyd. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani nevím ,co ti poradit, protože obě tato pohoří jsou naprosto úžasná!:)

      Vymazat
  3. My byli s manželem teď v Třebíči a do Vánoc plánujeme ještě Mariánky. V Třebíči nám počasí vyšlo, tak uvidíme co za 14 dní... Škoda, že vám nevyšla ta rozhledna. Ale myslím, že jste si to užily i tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to si užijte!:) Jo, užily jsme si to i tak:)

      Vymazat
  4. To muselo být vážně super! :) Wellness zájezdy mám ráda, sice jsem byla párkrát a naposledy na výročí s přítelem ve Špindlerově boudě, ale bylo to naprosto boží a navíc tam ještě bylo tolik sněhu a bylo to naprosto kouzelené. S kamarádkou jsem ještě nikdy nebyla:), ale doufám, že to někdy také vyrazíme.

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyraž i s kamarádkou:) S přítelem už jsem taky byla na wellnessu a ono oboje je super a trochu jiné.. jak s kamarádkou, tak s přítelem:)

      Vymazat
  5. Tiše závidím.... Hned bych jela také. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, krásné fotky! Museli jste si to užít na maximum, také bych zase někam vypadla :))

    OdpovědětVymazat
  7. Takováhle výhra by potěšila snad každého :) Je od nich milé, že vám jako kompenzaci dali i dezerty :) Jídlo vypadá skvěle a švédské stoly na snídani miluju! Letos jsem byla poprvé na welness pobytu a bylo to super :) Doufám, že to zase zopakujeme :) My jezdíme hlavně společně do kina :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kino je taky fájn!:) My taky na wellnessy nejezdíme často, ale někdy je to super:)

      Vymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️