pondělí 27. prosince 2021

Náš vánoční dáreček

 Tak už vám konečně můžu oznámit, že nás vánoční dáreček je na světě, a ještě jsme to hezky stihli tak, že můžeme být všichni spolu na Vánoce doma :).

Ještě schovaný v bříšku

Oficiální termín jsem měla přesně na Štědrý den, tedy 24. 12. 2021. Protože jsem ale diabetička a dítě bylo podle odhadu trochu větší, tak jsme prožili vyvolávaný porod o týden dříve. Bohužel malý na svět ještě vůbec nechtěl a moje tělo bylo zkrátka zavřené. Nebylo to úplně jednoduché, vlastně dost dlouhé a nakonec byl nutný i akutní císařský řez, ale rozhodně to za toto malé štěstíčko stálo!

První seznámení 

Víc o porodu se teď asi moc zmiňovat nechci, každopádně náš poklad je na světě. A aby toho nebylo málo, tak i když jsme oba mimo porod měli také první dny trošku zkomplikované skrz zdravotní stav, vše jsme zvládli a 23. 12. nás pustili domů k tatínkovi a psíkům :).

Všichni si teď užíváme opravdovou vánoční i povánoční pohodu, kdy se spolu seznamujeme, mazlíme a zkrátka... Prožíváme hezké zamilované začátky :). Naše první Vánoce jako rodina 💓. 

Doufám, že jste si užili Vánoce také naplno, příjemně s odpočinkem a hlavně se svými nejbližšími :). A hlavně pravou nohou do nového roku!

22 komentářů:

  1. Ještě jednou velká gratulace 🤗❤. Malý je krásný 💙. Je i pěkné, že jsi měla mít takové hezké datum, že to vyšlo přímo na Štědrý den, ale i to, že jste nakonec na tento den stihli být doma a užít si to. Mrzí mě ten vyvolávaný porod, který jistě nebyl nic moc příjemného 😔, ale věřím, že jste vše zvládli na jedničku a teď už si jen užíváš krásných chvil. Přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a ať ti malý dělá jen a jen radost 🤗.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc <3. Jo, jsem ráda, že malý přišel dřív, i když sám nechtěl no :/. Hlavně, že jsme zdraví a teď už se jen seznamujeme a učíme společně sžívat :). Děkujeme <3.

      Vymazat
  2. Jéé, myslela jsem na vás! Moc moc gratuluji, jsem hrozně ráda :) Ať jste všichni zdraví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :). Je hezké, že sis na nás vzpomněla :).

      Vymazat
  3. Mooc gratuluju k miminku,malinký je krásnýý!!Přeju Vám všem všecko nejlepší,hlavně hodně zdraví!A těším se na další příspěvky na blogu.Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :). Taky přeji všechno nejlepší! :)

      Vymazat
  4. Terezko, ještě jednou vám moooc gratuluju <3 téda, neměla jsi to vůbec jednoduché. Jsi fakt skvělá žena, že jsi to všechno zvládla!! Jak se vůbec malý jmenuje jestli to není tajné? Doufám, že jste měli kouzelné Vánoce <3

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme <3. Ty jsi moc zlatá <3. My ženy jsme bojovnice, zvládneme vše :). Lukášek :). Vánoce byly jiné, ale přesto krásné :).

      Vymazat
  5. Veliká gratulace k miminku <3! Moc jsem na Vás myslela =) To je skvělé, že jste mohli být na Štědrý den doma. Moc Vám to sluší <3 :*!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme a je hezké, že sis na nás vzpomněla :).

      Vymazat
  6. To je tak nádherný vánoční dáreček, moc gratuluji! ♥ Jste krásná rodinka a tiše závidím. Jen ať jste všichni v pořádku a užívejte si jeden druhého :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme <3. Neboj, dočkáš se ve správný čas :). Děkujeme moc <3.

      Vymazat
  7. Moc a moc gratuluji! To musely být ty nejkrásnější Vánoce a nejhezčí dáreček, jaký jste si mohli přát. Přeji hlavně hodně zdraví! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :). Byly to úplně jiné a zároveň opravdu krásné Vánoce :).

      Vymazat
  8. Moc gratuluju ♥ Je to ten nejkrásnější dárek, užívejte si společný čas :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Ještě jednou moc gratuluji! Jsem ráda, že jste nakonec na Vánoce mohli být všichni doma.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak vám to vyšlo a byl to doslova vánoční dáreček. Moc vám to přeji. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️