čtvrtek 16. prosince 2021

5 tipů na vánoční dárky pro pejskaře (2. díl)

 Vánoce jsou za rohem a pokud máte známého, který je vášnivým milovníkem psů, možná byste mu rádi pořídili něco v tomto tématu. Proto mě napadlo pro vás sepsat pár mých tipů, co takovému člověku pořídit jako dárek pod stromeček :).

Pomoc v podobě koupi dárečku pro útulek Dogpoint

1. Personalizované oblečení

V dnešní době si už můžete nechat na míru vyrobit mnoho různých druhů triček, mikin, kalhot a dalších kousků hodících se do šatníku. Určitě by každého pejskaře potěšil nějaký dáreček třeba na nějaké pěkné tričko v psí tematice. Tím se nikdy nic nezkazí (možná jen při výběru velikosti :D).

Případně můžete mrknou po nějakém designovém kouskům přímo pro pejska. Tam to ale bude asi horší s výběrem velikosti, protože si psa moc nepřeměříte. Jedině volit nějaké univerzální velikosti, které najdete možná u nějakých psích šátků nebo motýlků :).

Vzpomínka na rozlučku se svobodou

Tip navíc: Jestli znáte pejskaře, který žije společně s pejsky uvnitř v bytě či domě, parádní dárek je nějaký dobrý odchlupovač! :D

2. Album pro zážitky s pejskem

Pro uchování vzpomínek se svým chlupáček se hodí mít a tvořit různé deníky či alba. Parádní je, že najdete nějaké pěkné přímo pro pejskaře. Mně se třeba líbí tento Deník mého psa, ale v nabídce od různých výrobců na e-shopech jich jsou mraky :).

A to jsem já?

3. Pomůcky do kuchyně

Pokud je tento pejskař nebo pejskařka zároveň milovníkem tvoření v kuchyni, určitě ho/ji zaujmou různé pomůcky do kuchyně, které jsou vyrobené v psím motivu. Já mám doma třeba silikonové formičky ve tvaru tlapek nebo vykrajovátka od 3Dtlapky a ráda s těmito produkty tvořím :).

Na fajnové tvoření

Dobrůtky i v psím motivu

4. Sada na dobrou noc 

Můžete se sáhnout po nějakém povlečení na peřiny, ve kterém se každému pejskaři bude spát jako v bavlnce a určitě se vyspí do růžova. Ne každý spí se svým psem v posteli, tak ho aspoň v noci bude objímat psí náruč z ložního prádla :D. Případně stačí nějaký povlak nebo už hotový polštářek.

Na takovém povlaku se spí jako na obláčku

5. Poukaz na psí focení

Skvělým dárkem může být nějaké profi focení s fotografem. Můžete obhlédnout a najít fotografa specializujícího se na psí focení a koupit od něj poukaz na focení. Pejskař si pak nechá zvěčnit profi památku se svým mazlíkem, to chce přece každý :).

Focení s fotografem

Doufám, že se vám článek s tipy pro pejskaře líbil a třeba jste se něčím inspirovali. Loni jsem už 5 tipů na vánoční dárky pro milovníky psů sepsala, tak můžete mrknout i na ně. Případně se i inspirovat, co pořídit pejskovi :).

12 komentářů:

  1. Ten odchlupovac je boží nápad, to mě vůbec nenapadlo 😂😂 taťka dostane zase ponožky s francouzským buldočkem, kterýho má doma 😁😁 a ty vykrajovátka jsou prostě boží 😊

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odchlupovač se hodí každému pejskaři! :D (pokud má línajícího psa :D). Jé, to je taky boží nápad <3.

      Vymazat
  2. Super tipy! Líbí se mi ty 3D vykrajovátka nebo album na zážitky s pejskem 🤗.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vykrajovátka jsou super :). A album musí být :D.

      Vymazat
  3. Parádní tipy :) líbí se mi stydlivý pohled u fotoknihy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný, ty vykrajovátka jsou boží! :-D Hafánci hezky pózují! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z vykrajovátek jsem unešená :D. Jo, je to s nimi ale někdy těžké na fotky :D.

      Vymazat
  5. Jednou jsem darovala kuchařku pro pejsky, bylo v ní všechno, dort, sušenky, cukroví... Měla velký úspěch a peníze za ní šli na útulky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné tipy na dárečky, moc se mi líbí ty vykrajovátka - na cukroví nádherný nápad. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️