čtvrtek 4. ledna 2024

Recenze – vánoční limitky

 Na Vánoce plno firem vyrábí různé limitované příchutě dobrot ve vánočním stylu. Na mě tento marketing funguje a každý rok neodolám, abych něco nevyzkoušela :D. Tak vám jdu povědět, co se letos objevilo u mě doma.

Tento vánoční mix od Grizly jsem viděla v Globusu a neodolala jsem. Najdete v něm mandle, brusinky, pekany, kousky čokolády i mandle v cukru a perníku.


Tyto perníkové preclíky od Mixit už jsem jednou zkoušela a myslím, že se dají pořídit během celého roku. Jsou moc dobré!

Na aktinu jsem objevila vánoční limitku proteinu s příchutí vaječný likér. Já protein takto samotný nepiju, ale občas si s ním ochucuji jogurt atd. Super je, že tyto vilgain proteiny jsou slazené stévií. Tady mě chuť ale moc nenadchla.


Máslo vanilkový rohlíček od nutspread jde taky tuším sehnat během celého roku a díky za to! :D Je fakt moc dobré! Není v něm ani špetka cukru, jen vlašáky, kešu a vanilkový extrakt. Takže sladkost nečekejte, ale chuť je výborná!


Na aktinu jsem neodolala ještě jejich vánoční limitce ořechového másla s příchutí linecké. Máslo je chuťovo moc dobré, jen má dost blbou konzistenci. I když mi chutnalo, víc mě oslovilo asi linecké od Elated, které jsem zkoušela loni.




I z Brain Marketu jsem musela ochutnat jejich vánoční limitku oříškového másla. Je krásně perníkové a čokoládové.

Máslo v příchuti vaječný likér od Big Boy jsem zkoušela už loni a moc mi chutnalo, takže jsem si ho vzala i letos. Ta chuť je opravdu povedená! :)

Tento čaj Skořicový zázrak od značky Sonnetor byl sice šíleně drahý, ale je fakt kvalitní a ta chuť je výborná! Já moc čajová nejsem, ale tento je fakt skvělý :D.


Asi vám dochází, že jsem velký milovník ořechových másel :D. Miluji je po celý rok a těch vánočních limitek je všude tolik, že je bohužel všechny nestíhám ochutnávat, ale nevadí :D. Zkoušeli jste něco z těchto dobrot? Nebo nějaké jiné? :)

8 komentářů:

  1. Hmmm, všechno to vypadá moc dobře :) Preclíky mám ráda nejvíc slaný karamel, ale i perníkové můžou být výborné. Vánoční mix od Grizly zní taky lákavě! Čaje Sonnetor jsem koupila pratetě, ale ne tenhle. Snad jí budou chutnat i ty jiné :) Na másla zas tak nejsem, já ráda ďobu oříšky jen tak a to mi stačí ke štěstí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skořicový zázrak mi moc chutná - koupily jsme kazetu se čtyřmi krabičkami čajů a ještě sirup. Od bratrance jsem na Vánoce dostala Mixit Preclíky v bílé čokoládě se slaným karamelem - chodím zobat každý den. Nedá se od nich odtrhnout. 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Terko, ty mi těmi másly tedy děláš chutě :). Preclíky mne naopak moc nelákají - měla jsem malý sáček v advenťáku a sice jsem ho dojedla na výletě, ale jen proto, že jsem si nevzala svačinu a našla ho od předvánoc zapomenutý v autě (kdy jsem ho naopak nedojedla, protože mi to moc nejelo, ale na tom výletě se potvrdilo, že hlad jen nejlepší kuchař :D)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju ořechové másla. Teď už jich ale nemám takovou spotřebu, tak mi na chvíli vydrží. Vanilkový rohlíček jsem měla taky a ten jsem si zamilovala. Ten mi chutnal moc. Máme doma stabilně neochucené arašídové máslo a ještě tam mám pár skleniček od Elated :) Ale jinak taky miluju vánoční limitky! I vůně, cokoliv :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. ty preclíky jsou výborné :) mám je ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skořičový zázrak musím vyzkoušet, zní to luxusně a nějak jsem to přehlédla :D Protože já jsem čajová a jak :DD Vím, že u nás brácha kupoval protein s příchutí vaječný likér od Protein a co. a nebylo to nic moc :/ Moc dobře zní i příchuť másla linecké :D Docela by mě zajímalo jaké to má složení, musím se po tom mrknou :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to máslo Vanilkový rohlíček bych hned vyzkoušela - mňam! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mňam, ty perníkové preclíky bych hned ochutnala 🙂.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️