čtvrtek 17. února 2022

Beskydy – procházka okolo řeky Morávky

 Konečně jsme vyrazili trošičku dále, ale přesto stále kousek od domova. Každopádně jsme se podívali k našim milovaným Beskydům. Ne tedy přímo do nich na nějakou túru, ale byli jsme hodně blízko, prošli se okolo řeky Morávky, koukali na krásné beskydské panorama, vyblbli pejsky a prodírali se s kočárkem ve sněhu :D.

Toto místo máme moc rádi na takovou mini procházku po hezkém okolí. Objevili jsme ji teprve nedávno (někdy na podzim) a už jsme tu byli víckrát v mém pokročilém těhotenství, kdy už jsem nedobrovolně zavrhla větší túry :D. 








Jo, blbiny, to by všem šlo :D




Není tady žádný chodník, pouze vyšlapaný v trávě (samozřejmě ve sněhu nic). Potkáte tu ale často nějaké lidi, kteří se taky chodí procházek v klidné krajině kolem řeky :). S kočárkem to byla celkem zábava. Nic samozřejmě nebylo vyšlapané, ale vše jsme zvládli :D. A s pejsky jsme aspoň blbli ve sněhu :D.

Páníček jim zahrabal balonek :D






Já si tento výlet moc užila. Sice se jednalo to fakt krátkou procházku, ale už mi opravdu chybělo vyjet někde do přírody :D. Moc se těším na tento rok, až bude jaro, teplo, protože naše výlety budou najednou úplně jiné a věřím, že náročnější, ale i krásnější :).

10 komentářů:

  1. Určitě jste si moc užili i tuto krátkou procházku. Hlavně se vyvětrat a užít si přírodu ❤️

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. I krátká procházka je fajn. Je vidět, že pejskové jsou spokojeni. A nejen oni. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu :). Jo, byli jsme spokojeni (snad) všichni :D

      Vymazat
  3. Určitě to byla parádní procházka :) je vidět, že jste si ji všichni náležitě užili :) jůů, u vás je sníh. U nás nic :/

    OdpovědětVymazat
  4. To muselo být s kočárkem docela dobrodrůžo 😄, když tam nebyla žádná cesta. Ale alespoň jste měli o zábavu a legraci postaráno a procházku si tak sněhem hezky užili 🤗.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️