čtvrtek 28. července 2022

Recenze – V&J fitness ořechová másla + Bonusový recept

 Články s recenzí na potravinové produkty nějak nedělám, ale řekla jsem si, proč s tím nezačít, když mě něco zaujme. Tak tedy startuji s českou firmičkou V&J fitness.

Verunku sleduji na instagramu už déle. Jejich produkty se mi vždy líbily, ale nikdy nepřišel ten pořádný impuls, ať si nějaký objednám. V poslední době jsem si ale udělala opět úchylku na oříšková másla, Verča nahodila slevový kód, tak už se šlo objednávat :D.

Vzala jsem si tedy 3 větší másla + 1 ochutnávkový set, který obsahuje 7 malých másel. Vybrala jsem různé příchutě, ale prodávají i čistá 100% máslíčka. Pěkné je, že po určité částce si můžete vybrat zdarma dárek k nákupu. Čím víc nakoupíte, tím je dárek hodnotnější. Já se dostala na první hranici a vybrala jsem si vzorek proteinu.

Ochutnávkový set

Ochucená másla

Začnu většími másly o 300 g, kterých jsem objednala rovnou ve 3 různých příchutích. V mém košíku se objevily tyto druhy:

Mandlové máslo Coconut Biscuit – Mandle ve spojení s kokosem znějí jako Raffaello, což mám moc ráda. Z tohoto kousku jde opravdu intenzivně cítit kokosová příchuť. Já vše s kokosem miluji, takže za mě dobrota a pokud si také rádi smlsnete na něčem kokosovém, nebála bych se si toto máslo pořídit.

Arašídové máslo Honey Cinnamon – Tohle arašídové máslo není vůbec špatné. Příjemná skořicová chuť jde cítit, což je fajn. Upřímně mi ale víc chutnalo arašídové máslo s příchutí Pumpkin Spice.

Mandlové máslo Skořicová rolka – I když se jedná o mandlové máslo, chuťově mi připadá hodně podobné jako arašídové Honney Cinnamon uvedeno výše. Tudíž mám k němu stejný názor.

Větší balení ochucených másel

Ochutnávkový set

Arašídové máslo Pumpkin spice – Upřímně mě překvapilo, protože nejsem úplně vyznavač dýňových příchutí, ale toto chutnalo skvěle! Cítila jsem v něm příjemnou kořeněnou chuť připomínající chuť podzimu (skořice, hřebíček atd.). Takže taková dobrota do chladných a dlouhých večerů při svíčkách s knížkou v tomto ročním období. 

Dokonce u mě vede před Honey Cinnamon (už jsem zmiňovala výše), což bych předtím čekala spíš obráceně :D.

Mugcake s máslíčky

Arašídové máslo Mocha – Pro milovníky kávových příchutí ideální máslíčko. Já sice kávu můžu, ale kávové příchutě úplně nevyhledávám, i když mi nevadí (ale tiramisu, to můžu, mňam!). A protože zmiňovaný moučník (tiramisu) mám ráda tak jsem ho přidala k němu právě přidala, což se mi zdálo jako dokonalé využití :D.

Tiramisu s Mocha máslem

Arašídové máslo Choco Peanut – Taková klasika čokoládového arašídového másla s kousky. Chutná dobře, ale podobá se jiným ořechovým máslům s arašídy a čokoládou (například od Allnature).

Mini Choco Peanut máslo

Arašídové máslo Honey Cinnamon – Už jsem zmiňovala výše, objednávala jsem ho i ve větší verzi.

Kešu máslo Blueberry Muffin – K tomuto máslu jsem byla skeptická a upřímně mě moc nelákalo. Chyba, protože jednoduše řečeno – mňam! Já moc ty ovocné chuti v máslech nemusím, ale toto u mě opravdu zabodovalo. Nevím, jestli je to tím, že se jedná o kešu máslo (to jsem asi ještě nikdy nezkoušela), ale opravdu tato chuťová kombinace mě ohromila.

Mandlové máslo Honey Cake – To byla lahoda! U mě zkrátka vedou takové ty skořicové a medové příchutě, což toto máslo opravdu splňovalo.

Mandlové máslo Coconut Biscuit – Opět výše zmíněno u 300g verze.

Mini másla z ochutnávkového setu

Nevýhodou takových mini balení másel je to, že se dost špatně míchají. Znáte to, otevřete máslo a veškerý tekutý tuk se dostane nahoru a pod sebou ukrývá tuhou část, takže aby bylo máslo krásně tekuté, musíte to rozmíchat. Jenže v takové malé skleničce to jde blbě.

Ochutnávkový set

Dárek k nákupu

K nákupu jsem si mohla vybrat malý dáreček (byl tam výběr z určitých produktů) a nejvíce mě zaujal tento vzorek proteinu v příchuti banán čokoláda. Musím uznat, že protein chutnal opravdu skvěle, úplně jako banánky v čokoládě :D. Příště asi beru ve větším balení!

Dárek k nákupu

Moje TOP

Vybrat nejlepší je trochu oříšek, ale nejvíce mě zaujala tato másla:

Mandlové máslo Honey Cake
Arašídové máslo Pumpkin spice
Kešu máslo Blueberry Muffin

Bonus navíc – recept na mugcake alá „medovník“ 

Těsto

  • 1 vejce
  • 20 g špaldové mouky
  • 15 g skořicového proteinu
  • 1 lžička skořice, kakaa, kypřícího prášku do perníku
  • 10 g čekankového sirupu medového
  • 30 g tvarohu ve vaničce
  • 40 g bílého jogurtu

Krém 

  • 50 g tvarohu ve vaničce
  • 20 g bílého jogurtu
  • libovolné oříškové máslo dle chuti
  • čekankový sirup medový na polití

V hrnečku smícháme všechny ingredience na těsto a dáme ho upéct do mikrovlnky na 2–3 minutu (zkrátka dokud mugcake není hotový). Poté ho vyklopíme, naporcujeme a promažeme krémem, na který jsme si opět smíchali všechny suroviny. Zalijeme medovým čekankovým sirupem a podáváme. Pro ještě lepší chuť můžeme posypat i oříšky.

Medovníček

V&J fitness obchůdek u mě tedy zabodoval. Produkty mají opravdu propracované a chutnají moc dobře. Určitě to nebyla moje poslední objednávka. Znáte tuto firmičku, případně zkoušeli jste něco od nich? :)

14 komentářů:

  1. Terko, firmu neznám. Oříšková másla mám ráda, ale moc si je nepořizuju - je to přece jen kalorická bomba a tak nechci mít doma moc lákadel. Jinak jsem podobný ochutnávkový set měla od Mixitu - už před nějakou dobou, ale myslím, že recenzi na blogu mám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, je to velké lákadlo a bohužel dost kalorické :D. Jé, takový set mohl být taky fajn :).

      Vymazat
  2. Jéé, Verunku znám, sleduji ji. Ale upřímně jsem si ještě žádná másla neobjednala, ale za to jsem si koupila kousek na sebe. Sportovní top. Aneb, když má někdo krásné nápady, proč jej nepodpořit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, tak to vypadá skvěle. Značku vůbec neznám, ale máslíčka vypadají skvěle a tvůj recept taky, díky za tip :)

    https://lucyvillain.blogspot.com/2022/07/astratexcz-testovani-produktu.html

    OdpovědětVymazat
  4. Mám od nich gumu na cvičení a ebook (nebýt líná, tak už mám díky tomu určitě topovej zadek:D) každopádně na jejich másla jsem slyšela chválu, tehdá jsem od nich jedno měla, ale nepamatuju si příchuť. Ráda bych vyzkoušela ten ochutnávkový set, jenže já bych to sežrala na posezení a umřela na přejezení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba jednou :D. Jé, tak já ho naštěstí snědla postupně :D.

      Vymazat
  5. Neznám, ale možná vyzkouším. 🙂

    OdpovědětVymazat
  6. Ten ochutnávkový set je super 🙂. Možnost jak vyzkoušet několik příchutí a pak si objednat ty, které chutnaly nejvíce 🙂.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě taky chutnají mooc, ale to už jsme si psaly 😁❤️ Můj favorit je rozhodne Toffee a hned v závěsu medovnik 😋

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, psaly <3 :D Taky super výběr, i když já ten karamel nemusím :D.

      Vymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️