středa 8. července 2020

Psínspirace – Instagram

Protože jste si jistě všimli, že můj život je velmi spjat se psy, mám zařazenou tuto tématiku téměř všude. Chtěla bych vám proto ukázat, které účty na Instagramu na psí vlně ráda sleduji. Třeba tu mám také nějaké milovníky psů. :)

1. Pejskarium
Tento instagramový účet naprosto zbožňuji! Terezka píše jak blog, tak nahrává různé zajímavé podcasty se psí, ale i celkově zvířecí tématikou, záleží, jaké má zrovna pozvané hosty nebo zda nahrává sama. :) Její instagram je také zaměřen na psy a to všeho druhu, různé zajímavosti atd. :)


2. Lesemsepsem
Cestovatelka, nejprve pouze psí maminka, teď už i člověčí. Píše také blog a se svým pejskem a rodinou hodně cestovali a stále cestují po Česku i zahraničí. Projekt "Lesem se psem" má ukazovat výletní inspirace pro pejskaře. :)


3. Světemsepsem
Další skvělý profil s tématikou cestování a pes. Také i s webovými stránkami. :)


4. Sepsem_poboku
Na tomto profilu se mi strašně líbí dva kříženečci, kteří vypadají jako dvojčata a přitom je každý jinak starý. Navíc jsou velmi šikovní a mají moc pěkné fotky. :)


5. Barfood.eu
Skvělý účet pro všechny pejskaře, kteří se zajímají o krmení barfem, tedy stravou v podobě syrového masa a příloh. Už jsem se o tomto profilu zmiňovala v článku BARFování.


6. Akosopsom
Příjemná, energetická Slovenka, která má tři pejsky, píše web, má youtube kanál atd. Pomáhá s učením a cvičením, celkově výchovou, psími sporty a životem se psy. :)



Samozřejmě sleduji ještě další účty, některé české, některé zahraniční nebo třeba i profily s úplně jiným zaměřením, ale sdílejí tam i své pejsky. Tady je jen taková malá inspirace pro všechny milovníky psů. :)

6 komentářů:

  1. Super tipy, pejsky miluju, tak musím ty profily taky omrknout!!

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě by to chtělo tip na kočičky :) :D

    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych to nazvala jako tipy na profily s denní dávkou roztomilosti :D :) Je super, že pejskaři sdílejí své tipy na výlety s pejsky. Ne všude je pejskům vstup umožněn :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️