středa 31. března 2021

Březen 2021

Je vůbec možné, aby už bylo zase čtvrt roku pryč? A nám už tedy skončila i zima a začalo jaro? I když to v březnu na jaro místy vůbec nevypadalo, sněženky už se objevily a já věřím, že už tu budeme mít to krásné a teplé jarní počasí :). A jaký byl tedy můj březen?

Jarní radosti

Tím, že se uzavřely okresy a co se týče rekreace, tak ta byla možná jen na území obce, nebylo možné jezdit někam na výlety (až tedy na konec března, kdy tedy dovolili rekreaci aspoň po celém okrese). Tak jsme tedy chodili na procházky po naší obci, což je super, že mohlo být aspoň toto, ale stejně to prostě nebylo ono :D. Už se opravdu nemůžu dočkat nějakého výletku do hor a pořádné túře! :D

Pozdrav z našeho lesíka

A taky máme hezký zámeček

Kuk na balonek

Česání aneb jarní línání

Kousek naší přírody

Podařilo se mi tedy definitivně dokončit bakalářskou práci, tak teď už jen řeším tisk. Ono ten tisk by nebyl tak složitý, kdybychom tam nemuseli vkládat zadání, které máme osobně vyzvednuté ze školy. Nemůže být totiž oscenované, takže mi nezbývá nic jiného, než jít si bakalářku vytisknout osobně. Ale už jsem naštěstí našla tiskárnu, kde se může fyzicky přijít, takže už jsem tam zašla a za chvíli ji budu mít v ruce :).

Jeden den jsme si udělali radost a vyzkoušeli tyto obří a velmi podařené donuty. No paní diabetoložka by asi nebyla nadšená :D.

Naštěstí můžu stále pracovat, tak si to užívám :). Jsem ráda, že mám od ledna konečně zas práci (vlastně víc prací), která mě i baví a než se začnu pořádně učit, tak se ji i můžu věnovat :). Občas dělám z domu, občas dojíždím na firmu, ale tak to mám ráda, miluji totiž střídání prostorů :D. Školu mám teď jen pár hodinek v pondělí, takže to je pohodka. 

Také jsem hodně pekla a udělala velikonoční výzdobu :)

Kromě toho všeho jsem se taky snažila občas cvičit, lépe jíst... A odhodlala jsem se zbavit jedné své závislosti... Už spoustu let (asi 8 roků?) používám denně žvýkačky... Předtím to bylo nevinné, jen pár denně po jídle, ale teď už je to hrůza, žvýkala jsem opravdu skoro pořád a upřímně to štvalo. No nebudu říkat, že je to pro mě jednoduché, protože moc není, držím teprve od 25. března, ale snažím se. Bohužel mám ale kvůli tomu větší tendenci jíst, protože mi chybí asi ten pocit žvýkání a chuti v puse... Ale to zvládnu, tak mi držte palečky :D.

Další ukázka velikonoční výzdoby

Přečetla jsem také aktualizované vydání knížky Bez filtru od Kristýny Dolejšové :) 

Tak to by bylo vše z mého března, jaký byl ten váš? Máte taky radost z toho hezkého počasí, které už se konečně ukazuje? Děláte nějakou velikonoční výzdobu? :)

14 komentářů:

  1. Mě procházky jen po obci netrápily, byla jsem do 22.3. v karanténě :D Takže můj březen se točil hlavně kolem korony. Ale objednala jsem si barvy na kamínky a vrátila se zpět do práce, tak mám radost :) Také jsem teď venku víc než dřív, hrozně mi to chybělo :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :D. Aspoň, že už je ti dobře a děláš zase to, co tě baví :).

      Vymazat
  2. To jsem si vůbec neuvědomila, že už je to zas čtvrt roku! Moc hezké fotky :) Ty donuty bych si taky dala :D Já teda žvýkám skoro vždycky v autě (aby mi nezaléhaly uši a nebylo mi blbě) a doma někdy... když chci zahnat chutě.. ale moc to nezabírá :D
    To je fajn, že tě práce baví :) Taky přemýšlím nad nějakým přivýdělkem k důchodu, nejlépe nějakou brigádu z domu, ale zatím jsem neuspěla...
    Teplíčko je fajn, někdy je teplo venku víc než u mě doma, teď tady sedím v mikině, ale po obědě venku jsem byla jen v tričku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šíleně to letí :D. Děkuji :). Taky jsem se žvýkačkami občas snažila zahánět chutě :D. Tak přeji mnoho úspěchů, abys našla něco, co by tě bavilo :). To teplo je super, ale ty teplotní výkyvy už moc ne :D.

      Vymazat
  3. Čas šíleně letí, v tom s tebou souhlasím! :) Ty donuty vypadají nádherně, hned jsem dostala chuť! :D

    OdpovědětVymazat
  4. I když jsme furt doma, tak ten čas letí neuvěřitelně, někdy bych si přála ho na chvíli zastavit nebo zpomalit 🙈😃. Tím, že ještě nedávno bylo počasí nic moc, tak mě omezení nijak moc netrápilo, štvalo mě jen to, že jsem nemohla navštívit přátelé atd., ale tak to se dá nějak přežít, chodili jsme na procházky tady v okolí. Jen doufám, že brzy tohle omezení mezi okresy už skončí! Jsem ale ráda, že už se začíná oteplovat a venku se to začíná pomalu zelenat 🤗. Velikonoční výzdobu už máme hotovou 😍, teď už jen upéct dobroty a je to! 🙂. Jinak gratuluji k úspěšnému dopsání bakalářky 💐🥳.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letí strašně 🙈 taky doufám, už mi chybí hory :D. Taky ještě něco upeču :). Moc děkuji 😍

      Vymazat
  5. Krásný článek, máš pravdu, letí to!
    Donuty bych si dala :))) a gratuluju k dodělané bakalářce!

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný březen. Já si nedokážu vůbec představit, jak bych řešila bakalářku v téhle situaci. Spousta lidí se bojí, je zavřeno všude možně a i za běžné situace na menším městě byl docela problém nechat ji svázat :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️