čtvrtek 18. března 2021

Doghouse hotel Rychvald

Ráda bych vám ukázala, že existují psí hotely, které nejsou jen kotcového charakteru. Nevím, jestli máte taky v paměti zafixovanou rovnici, že psí hotel se rovná strčení psa do klece. Já se přiznám, že jsem to takto měla a co jsem zjišťovala po okolí, hodně mých známých si toto taky představuje. Proto pro mě bylo příjemnou novinkou, že Doghouse hotel v Rychvaldu je úplně něco jiného.

Zdroj: https://www.doghousehotelrychvald.cz/

Ne vždy má každý pejskař možnost nechat psa na hlídání u někoho z rodiny nebo u známého. Nebo se to zrovna v tu dobu, kdy potřebuje hlídání, nikomu nehodí. Mně se tato situace jednou stala. Bylo to ještě v době, kdy jsem byla s Amy sama, bez přítele a dalšího pejska a odjížděla jsem mimo domov a zrovna nikdo nemohl Amyšku pohlídat. Naštěstí jsem brzy narazila na psí hotel v Rychvaldu a musím říct, že mě jejich filozofie úplně zaujala!

Jak jinak než s hračkou :)

Moje hračka!

Komunikovala jsem s majitelkami přes Facebook a byla to příjemná komunikace. Vše mi bylo vysvětleno, podle fotek také šlo jasně vidět, že se jedná o takové psí wellness. Jako kdyby jel váš pejsek na prázdniny k babičce. Hotel je přímo v baráčku od majitelek, který má velkou zahradu, a také psí společníky. O pejsky je parádně postaráno, protože se jim každý den majitelky věnují, chodí s nimi na procházky, cvičí s nimi hrají si s nimi... Prostě paráda :).

To jsem já v té vodě?

Jéé, kachna!

Plno kamarádů :)

Každý den jsem dostávala milé zprávy i s fotkami, jak se Amynce daří. Jí se tam snad líbilo více než doma! :D No já se ani nedivím, měla opravdu skvělou péči :). Kromě psího hotelu, poskytují také služby jako psí školka, psí taxi a kolikrát i různé jednorázové akce jako třeba focení :).


Spokojená Amynka :)

Pozdrav z procházky :)

Jsem ráda, že vznikají psí hotely jako je Doghouse hotel Rychvald, protože pro mnohé pejskaře je tato možnost prostě parádní! Navíc nemusí mít strach, že by se jeho miláček měl špatně :). Proto jsem vám o tomto hotelu chtěla napsat, protože si myslím, že si zaslouží jen kladné recenze :).

PS: Všechny fotky jsou obdržené z Amyniného pobytu :).

24 komentářů:

  1. Skvělé, že se časy mění! Nikdo asi neopouští svého chlupatého miláčka rád, ale někdy není zbytí...
    Sama jsem byla velmi překvapená, když jsem zjistila, že tady v UK jsou super hotýlky i pro malá zvířátka jako jsou morčátka a zajíčči, a že jich tu kolem nás je! Chtěli jsme toho využít na Vánoce a já byla na prášky, že tu svojí morčecí slečnu budu muset opustit, pak nám let stejně zrušili, takže na to nedošlo, ale je to super, vědět, že když už musíš, jsou v dobrých rukou 🙏🏻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že už jsou hotýlky i pro taková malá zvířátka :). To jsem vůbec netušila :O. To chápu a ano, je super, že už jsou takové možnosti :).

      Vymazat
  2. Vypadá to super, je fajn, že už se může péče dopřát i našim mazlíčkům a člověk nemusí mít strach, že je pejsek v nepořádku.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky, je vidět, že byla Amynka spokojena :) Pejska nemam, ale koncept psích hotelů se mi líbí:D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem tak ráda, že podobné hotely existují :) Strašně moc se mi líbí, že ti posílali i fotky, skvělý servis! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. To je paráda 🤗. Ja vždy věděla že je psí hotel a psí hotel. V jednom jak píšeš, že jsou v kotci a pak druhý jak jsi se rozepsala tady v článku. Do toho prvního (kde by pejsek byl jen v kotci) bych hafana ani nedala a snad bych ani radši nikam nejela, kdyby mi ho neměl kdo pohlídat. Takové utrpení bych mu nezpůsobila. Ale ten druhý způsob moc chválím. Tam je vidět, že pejsek se má opravdu fajn, je o něj postaráno, někdo se mu věnuje, má tam zábavu a dokonce i psí kamarády. Ale co je ještě moc hezké od majitelek, že posílali průběžně zprávy a fotky, jak se pejsci mají. To se mi moc líbí ❤️🐾. Ja zatím žádný hotel nikdy nevyzkoušela, ale určitě je to dobry typ pro majitele, kteří potřebují takové hlídání 😊🐾. Je vidět, že si tam Amy užila taky skvělou dovolenou 😋🐾.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do toho prvního druhu bych taky pejska nedala :D. Jo, ona tam opravdu měla tky dovolenku :).

      Vymazat
  6. Tak to je skvělý tip a líbí se mi i samotný nápad. Je super, že něco takového existuje - mimochodem fotky jsou opět dokonalé a plné radosti. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to opravdu boží nápad :). Jo, jde vidět, že Amynka byla spokojená :).

      Vymazat
  7. No tak to vypadá dobře :) Bohužel myslím, že Tristan by nezvládl sebelepší hotel. Je hrozně nedůvěřivý a ne s každým dalším pejskem se snese... tak nevím, jak by to probíhalo... naštěstí mi ho většinou hlídá babička, když jdu k doktorovi nebo i na dovolenou :) S tou se vidí každý den a už je skoro jako napůl její :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, však u babičky se má taky dobře :) :D.

      Vymazat
  8. Já jsem teda o psím hotelu nikdy nepřemýšlela... :D Je to ale skvělý způsob, když někam potřebuješ jet bez pejska a nemáš ho kam dát. Moc se mi líbí, že Ti posílají i fotky, jak se Amynce daří, to jsem ještě nikde neviděla a je super vědět, že se má náš miláček dobře :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to opravdu super způsob a jsem moc ráda, že už vznikají takové super hotýlky jako je ten v Rychvaldu :). Opravdu každý den pozdrav i s fotečkami, až jsem si říkala, že má Amy lepší dovolenou než já :D.

      Vymazat
  9. Je pravda, že je tohle hrozně zajímavý nápad, psí hotel prostě :) :D to je hrozně fajn. Je teda pravda, že jábych se asi hodně bála, co mi tam s pejskem budou dělat, aby to zvládli apod. Ale jak mile bych měla takto hezkou recenzi taky bych se to nebála zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já o těchto hotelech už slyšela, určitě je to moc fajn.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, měl jsem možnost komunikovat s majitelkou hotelu formou mailu a bylo mi řečeno že bere 7+7 pejsků/hotel+školka/ což se mi zdá docela dost, 14 pejsků na jednu osobu/ dcera asi škola a manžel práce/.Takže vím že tohle je nadlidský výkon. A to kolikrát tam vidím i dvacet pejsků.Mám zkušenosti co se týče psů a vím že při takovém počtu si nemůžou všichni padnou do oka. Paní se prezentuje že jsou bez kotců ale já vím že disponuje klecma. Takže pes se nakrmí, vyvenčí a šup zavřít, nebo ruku na srdce , není možné se jim věnovat při takovém počtu naplno. No ale co by jste chtěli za 200kč.Takže z 99% procent je pes zavřený, ale pes který je zavřený nezlobí. A za další jak to je po hygienické stránce ani nemluvím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, pane Jiří Damašku (nebo jak zde píšete Anonym :)).

      Dovolte abych se k Vašemu příspěvku vyjádřila. Na začátek bych řekla, že jste u nás nikdy nebyl ani Vy ani Vaši pejsci i když jsme Vás na návštěvu k nám zvaly ostatně jako každého kdo k nám chce pejska umístit. Víme totiž, že pro některé lidi je tolik pejsků, kteří se bezproblémově snesou nepochopitelná věc a naprosto chápeme, že umístit člena rodiny k lidem, které vůbec neznáte je těžké. Proto věříme v individualni přístup jak k pejskovi tak k majitele a chceme nejdříve oba poznat :). Kdybyste u nás byl, zjistil byste, že ano klece máme a to rovnou tři ale pro velikost naších psích holek takže na pidi pejsky! :D Primárně v nich krmime štěňata a učíme je takto odpočívat, protože není možné aby lezli do misky ostatních pejsků nebo je při siestách neustále obtěžováli. Jakmile jsou větší se tam zaprvé už ani nevlezou a za druhé umí si lehnou i volně v místnosti s ostatními. Máme už tak vybrané a naučené psí zákazníky (většina z nich k nám chodí několikrát do tydne), že smečka je naprosto klidná, domluvená a hlavně zkušená. To ona nám ukáže jaký pejsek se do smečky hodí a jaký bude mít problém, jakého tam nechtějí. Podle ní se řídíme a proto to tak bezvadně funguje. Tomu ale předcházela 3 roční tvrdá dřina! Kdy jsme opravdu tolik pejsků vzít nemohli a ne vždy se všichni bezproblemu snesli. Po třech letech kdy máš psí hotel a s psí školku funguje, můžeme říct a hlavně všichni to u nás vidí když přijedou na seznamovací návštěvu, že žádný konflikt nevznikne (nebo velmi velmi výjimečně, ale takový pejsek jede okamžitě domů). Není důvod se pejskům věnovat nějak extrémně jak si představujete (ano,mazlime,milujeme je,chodíme i na procházky,chystáme čichaci hry, chodíme s nimi spinkat do našeho domu,...) ale oni k nám jezdí hlavně pro tu bezproblémovou smečku, kterou jsme vytvořily, proto je takový zájem o naší psí školku a hotel. U nás najdou a učí se něco co jinde není. Něco co je mezi psimi hotely tak neobvyklé. Něco co potřebuje roky dřiny, zkušenosti a hlavně skvělých psích pomocníků ať už ze strany naších psích chůviček tak že strany úžasných psích zákazníků. Naši práci naprosto milujeme a nenechame se rozhodit a poškodit si dobře jméno lidmi jako jste vy, kteří toto nikdy nepochopí, protože mají vlastní názor a asi ne úplně snášenlivé, kamaradské a bezproblémové pejsky (jak jste psal do emailu). Na konci chci vyzvat všechny kdo toto čte aby kouknul na nás IG a FB Doghouse hotel Rychvald, kde najdete téměř každý den fotky a videa ze života v našem psím hotelu a psí školce nebo k nám můžete přijít na nezavaznou seznamovací návštěvu I s pejskem kde vše uvidíte na vlastní oči:).

      Pane Damašku věřím, že Vaše pomluvy už nikde neuvidíme a ani neuslyšíme jinak budeme nuceni se bránit a podat TO :)

      Pekny den a krásné soužití s Vašimi dvěmi australskými ovčáky :)
      Romana a Kristýna Dostálovi
      Doghouse hotel Rychvald

      PS: hygienu a čistotu je opravdu těžké u nás udržet a proto několikrát denně se vytira savem a máme nepocitatelne páru ruznych dek, pelíšku a přikrývek:D

      Vymazat
  12. Pokud rozumný člověk popřemýšlí nad tím, jestli je vůbec ve vaších silách, nebo v silách kohokoliv pečovat o cca. 15-20 psů bez závažnějšího problému, tak se mu budu a né jenom já divit.Prezentujete se co vše děláte, neděláte a to individuálně což si myslím že není vůbec možné. Vytáhnout pejsky na deset minut ven, udělat pár snímku jako že vše je hapy, tak toto je si myslím ta realita. A můj pocit je, že tohle je jenom z vaší strany si namazat kapsu, jelikož jste ochotna si narvat do baráku dvacet psů, a nevěřím tomu že je ve vašich silách se o ně řádně starat. Pokud chcete podat TO tak prosím, já vás nepomlouvám , já píšu jenom co si myslím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,

      tak přijďte o přesvědčte se když stále nevěříte. Ze existují i pejsci, kteří jsou bezproblemoví k ostatním nebo se to alespoň u nás naučí:) 20 (z toho 3 jsou naši) pejsků u nás bylo jednou a to bylo 12 pejsků na psí školku tudíž do domu vůbec nechodí a večer nebo odpoledne zase odjedou, máme PSÍ DOMEČEK kde je vše pro pejsky přizpůsobené. Do domu se chodí spát na večer (naši+hoteláci):D. A k tomu Vašemu "namastit kapsu" tak jsme nejlevnější široko daleko. Ostatní mají dávno 400kč/den a psů klidně více.

      A ano to co píšete pomluvy jsou. Za prvé to nemáte ničím podložené, jsou to jenom Vaše domněnky a za druhé to jsou lživé informace.

      Nejhorší na práci s pejsky, jsou lidi, že? :)

      Krásný den
      Doghouse hotel Rychvald

      Vymazat
    2. Dobrý den,

      musím se zapojit už i já. Víte, já mám pochopení, když má někdo negativní zkušenost, že ji napíše pro ostatní, aby se o ní dozvěděli.

      Ovšem nechápu, proč někdo píše špatné věci, když to nemá sám ozkoušené, zjištěné, prověřené.

      To, že se to ve Vašich očích zdá nereálné, špatné a já nevím co, ještě neznamená, že to nemůže fungovat.

      Já osobně si službu tohoto psího hotelu vyzkoušela, vše viděla na vlastní oči, tak si myslím, že můžu dát relevantní recenzi narozdíl od Vás.

      Nechci se tady hádat, jen nechápu, proč máte zapotřebí toto psát.

      Přeji krásný den.

      Vymazat
    3. Šárka Sitková3. října 2022 v 22:28

      Po přečtení všech příspěvků jsem musela také napsat něco za sebe. Jestli bych někdy musela své pejsky někomu svěřit, tak by to byl tenhle psí hotel. Podle ústních zdrojů a informací, jedná se o bezva místo pro naše psí kamarády. Přeji vám hodně úspěchů v práci s pejsky a hodně sil do nelehkého podnikání.

      Vymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️