čtvrtek 24. března 2022

Swap s Míšou – téma relax

 S Míšou jsme se domluvily, že spolu spácháme Swap neboli tako poslání balíčku s určitýmii tematickými věcmi. Tentokrát jsme vybraly téma relax. Tak vám jdu ukázat, co pěkného jsem od Mišky dostala :).

Nejprve zmíním, že jsme si navzájem napsaly, co by se nám líbilo a udělalo radost, abychom nedarovaly úplně něco z cesty. Zároveň aby vše zapadalo do našeho domluveného tématu „relax“. Také jsme si určily cenovou hodnotu, abychom si poslaly balíčky na stejné úrovni :).

Jako první tady mám tuto proteinellu. Kdysi už jsem nějakou proteinellu zkoušela, ale tuto ještě ne, takže jsem na ni moc zvědavá. Mám ráda všelijaká oříšková másla a různé sladké pomazánky, tudíž mě tento kousek potěšil :).


Další na řadě je tato krásná, velká svíčka ve skleničce. Miluji pálení svíček a tato vůně vanilky mi skvěle sedne. Už se těším, až nám tato kráska provoní byt :).


Poslední dobou mě chytlo čtení. Sice teď nejvíce čtu vyloženě romány pro ženy, ale tato knížka patří taky mezi romány a po přečtení anotace mě dost zaujala, takže už se těším, až se na ni vrhnu :).


Tento kousek v balíčku mi vykouzlil úsměv na tváři. Míša má fakt dobrou paměť, jednou jsem se jí totiž na jejím blogu ptala po těchto brusinkách a samozřejmě se stejně nedokopala k tomu, abych si je koupila :D. Jsou to brusinky slazené jablečným sirupem, což mě velmi zaujalo a těším se na ochutnávku :).


A jako poslední jsou tady různé nálepky a zdobítka! To je s Míšou naše, milujeme tvoření Scrap booků :D. Já si teda doma tvořím jen naši kroniku, ale různé ozdoby tam nesmí chybět! Navíc mi vybrala i různé těhu a mimi témata, což je moje aktuálnost že :D.


A to je vše. Miško, moc ti děkuji za krásný balíček, velmi mile mě potěšil! :) Pokud vás zajímá, co jsem Míše poslala je, mrkněte na její článek.

26 komentářů:

  1. Svíčkou taky nikdy nepohrdnu. 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký balíček :) Tyjo swap, o tom jsem slyšela kdysi dávno a teď jsem si nepamatovala, že ještě existuje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad! Už jsem si úplně myslela, že swapy vyšly z módy, proto mě tvůj článek mile potěšil a překvapil. V baličku jsi měla spoustu úžasných věcí, hodně mě zaujaly ty brusinky slazené jablečným sirupem a ty nálepky jsou taky moc krásné! Jsem si jistá, že v tvé kronice se budou krásně vyjímat! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že už asi moc nefrčí :D. Na ty brusinky se taky těším :D. To určitě budou <3.

      Vymazat
  4. To je hezké, že jste si takhle vzájemně udělaly radost 🤗🌷. Svíčky s vanilkou miluji!❤ Miška vybrala moc pěkné a tématické samolepky, moc se mi líbí. Také musím ještě nějaké doobjednat, na Peper Amo mají krásný a velký výběr, že bych nejraději objednala všechno 😂. A tvoření kroniky moc chválím, je to pak krásná vzpomínka. Já už mám nakoupené vše, co potřebuji teď už jen vyvolat fotky a můžu se do toho pustit 🤗🙈.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to super nápad :). Taky mám ráda vanilkovou vůni :). Samolepky jsou boží :D. Je to super vzpomínka, to ano :). Tak ať se hezky tvoří :).

      Vymazat
  5. Jsem moc ráda, že se ti balíček ode mě líbil a udělal ti radost <3 Vybírala jsem dle svého nejlepšího uvážení <3 Budu se do budoucna určitě těšit na případný další :-*

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Super nápad! :) Dostala si naozaj pekné veci, mňa by teda úplne najviac potešila sviečka haha :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  7. Kniha, svíčka, čaj - to je kombinace, ze které je přímo cítit ta pohoda a relaxace. Užij si balíček! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Pekný swap, kedysi som ho rada posielala aj ja :-) Asi najviac ma zaujala sviečka, čaj a maslo.

    OdpovědětVymazat
  9. Obě jste vytvořily hezké balíčky. Já kdysi taky dost swapovala, ale pak ta platforma, kde se propojovaly kontakty na swapy, nějak skončila a moje swapování taky.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Terez, moc pěkný swap, kdysi - hodně dříve byl tento způsob plný blogosféry, prostě byl oblíbený. Jsem ráda, že jsem se na tvůj blog díky Pétě dostala. ☺♥
    Měj krásný pondělní den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Swapy jsou fajn :). To mě těší, taky přeji krásný den :).

      Vymazat
  11. Moc pěkný balíček. Hlavně ty brusinky. Je docela těžké sehnat ovoce, které není slazené bílým cukrem.


    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Parádní dárky! Svíčky mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkný nápad a ještě lepší balíček, který jistě moc potěšil. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️