čtvrtek 4. srpna 2022

Červenec 2022

 První prázdninový měsíc je za námi. Já sice žádné prázdniny nemám, ale to nevadí :D. Každopádně léto máme za půlkou a já vám přináším tradiční článek se shrnutím mého měsíce. Tak co se u mě v červenci dělo zajímavého?

Podnikli jsme jeden kratší výlet po okolí Beskyd. Byla to taková procházka o 4 km a bylo to fajn :). Po cestě jsme potkali i krávy :D. Ty výlety teď váznou, ale to nevadí, však se zas dočkám. S malým jsou teď ty cesty totiž složitější, protože ho nebaví být v kočárku ani v nosítku. Takže to jde jen když spí.



Proběhlo hodně návštěv rodiny, ale i přátel. Sešla jsem se dokonce s více kamarádkami. S holkami z výšky jsem šla dokonce večer posedět na chvíli na pití (nealko :D). To pro mě byla příjemná změna a nezvyk– od té doby, co mám dítě, jsem ještě takto nikde večer nebyla :D.

U moji babi na zahradě

Procházkovali jsme snad denně :D. A snažili se přežít ta velká vedra. Psy jsme jezdili očvachnout k vodě, protože jinak je v těch hicech trápit nechceme.

Také jsme si s mužem zašli na rande i s dítětem (které to prospalo) a dali si skvělé jídlo :). Kromě toho jsme jeden den vyrazili na procházku, pak poseděli na dece s malým, aby se vyblbnul, dali si pití a zase šli zpátky domů.

Naše randíčko


A to je asi vše. Jak si užíváte léto? :)

13 komentářů:

  1. Tyjo, další měsíc pryč... Rande i s prckem zní hezky :D I návštěvy a setkání. Koukám, že jste se nenudili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letí to... Jo, ono se člověk teď moc nenudí s tím malým ďáblíkem :D.

      Vymazat
  2. Lepší nějaký výlet než žádný, ale je škoda, že teda malý v kočárku nebo nosítku nevydrží. Ale co bychom chtěli, když už je to velký loupežník a všude lítá :D No červenec rychle utekl :) Je potřeba si to dělat pořád hezký, snad jste si rande užili <3

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedá se nic dělat, ale s tím, jak to rychle utíká, se nebojím. Za chvíli zase budeme výletit :). Užili <3.

      Vymazat
  3. Letí to jako voda! Ty vedra poslední dny už jsou úmorná, dnes by k nám měla dorazit bouřka, tak snad i něco málo spadne ☔, trochu se ochladí a snad se pročistí vzduch. Lepší nějaký výlet než žádný 😊. Škoda, že se malému nelíbí v kočárku ani v nosítku.. ale snad se to ještě zlepší 🤗. Kravičky jsou pěkné, ráda bych je taky někdy na našem výletě potkala, abych si je mohla vyfotit hezky z blízka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda! U nás už se trochu ochladilo :). Jo, ono se to určitě změní :). Někdy potkáš, neboj :).

      Vymazat
  4. To je hezké shrnutí měsíce. 🙂 Červenec u nás byl pohodový - až na jeho druhou polovinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Tak snad srpen bude pohodový celý :).

      Vymazat
  5. Babi má krásný keř! :) Já byla na táboře, na tenisovém turnaji, se ségry kamarádkou na výletech, jinak jsem hrála tenis, oplachovala koně studenou vodou - ta vedra jsou šílená! Měj hezký srpen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten keč miluji :). To zní jako super červenec, taky přeji hezký srpen :).

      Vymazat
  6. To jste měli krásný aktivní měsíc :-) Pro ty děti ty vedra musejí být šílená...těžce se jim asi muselo spát. :/ Snad už to bude lepší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, byly dny, kdy úplně vytuhl i přes den, ale už to snad bude lepší :).

      Vymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️