středa 16. listopadu 2022

Narozeninová oslava pro psy

 Pokud máte doma nějaké domácí mazlíčky, určitě je taky berete jako své milované rodinné příslušníky. Kolikrát ta naše zvířátka pořádně rozmazlujeme :D. Já rozhodně naše hafany beru jako právoplatné členy rodiny, ale přiznám se, že nějakou „narozeninovou oslavu“ jsem jim vystylizovala poprvé. Musím se s vámi ale o ni podělit :).

Nejprve chci zmínit, že velkou inspirací mi byla Jája, která svému Dustíkovi připravila opravdu krásnou oslavu na narozeniny. Však se přesvědčte sami v tomto narozeninovém článku, a ještě i v tomhle článku ke krásným 10. narozeninám. Právě z jejích tipů jsem z AliExpressu objednala set s balónky a girlandami.



Naši psi slaví narozeniny na konci října. Letos jsem jim to chtěla udělat o něco hezčí (nebojte, nějaké dárečky dostali každý rok). Tedy kromě darů jsem jim připravila i dortík a okolí trochu naaranžovala.

Z kupovaného setu jsem nevyužila všechno (letos nebylo dostatek prostoru na zdlouhavé chystání), ale myslím si, že i tak ten výsledek stál za to. Stejně to děláme hlavně pro svůj dobrý pocit, ne? :D A já byla spokojená :).

Na dortíku si pochutnali, měli připravené i nějaké pamlsky, dárečky a my je aspoň vycvakli na památku do albíčka

Na závěr ještě přidávám receptík na rychlo-nepečený psí dortík.

Potřebujete

  • tvaroh v alobalu
  • 1 vejce
  • psí piškoty
  • pamlsky, ovoce na ozdobu

Tvaroh smícháte s vejcem. Misku si vyložíte potravinářskou folií, umístíte piškoty, na ně navrstvíte tvarohovou směs a na ní dáte pamlsky. Nechte pár hodin uležet v ledničce (ideálně přes noc). 

Poté dortík vyklopte, dozdobte a můžete servírovat svých chlupáčům.

První piškotová vrstva

Navrtvený tvaroh s vejcem

Další vrstva z pamlsků

Servírováno

Slavíte i se svými domácími mazlíčky narozeniny? :)

12 komentářů:

  1. To je krásné. 🙂 My vždy něco koupíme, ale dort jsme ještě nezkoušeli. Ale jinak samozřejmě je pro nás první srpen významný, to má narozeniny Argo a jelikož u Besi to nevíme přesně, tak je oslavný den v červnu, konkrétně sedmnáctého, kdy k nám přišla původně jen na hlídání, ale už zůstala.
    Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsme to tak dělávali, když jsme u pejska nevěděli přesné datum :).

      Vymazat
  2. Jsem tak ráda, že nejsem jediná, která svému pejskovi pořádá narozeninovou oslavu 🙈🐾. Děkuju za zmínění, moc mě to potěšilo 🤗❤, ale hlavně to, že jsem mohla inspirovat a že ti narozeninový set v pořádku dorazil. I když jsi nevyužila vše hned na poprvé vůbec nevadí, to ani já 🙂, je tam toho dost a tak se to může různě střídat. Věřím, že hafíkům se narozeninová party líbila 🎉🐾. Tak dodatečně, všechno nejlepší 🍗❤🐾🎉.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi :D <3. Není zač, byla jsi mi opravdu velkou inspirací :). To ano, těším se, až to zas příští rok vyladíme ještě lépe :).

      Vymazat
  3. Jak píšeš, hlavně že jsi byla spokojená ty <3 U nás se teda u žádného domácího mazlíčka narozeniny neslaví. 2 kočičky máme z ulice, takže ani datum narození přesně nevíme :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. To je krásná oslava :) jsi šikovná <3

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, tak to se povedlo! :) Museli být spokojení a cítit tu lásku, kterou jim dáváte. :) Je krásné, jak se o ně staráte a myslíte na ně. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář :). Jsou to také naše děti :D.

      Vymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️