čtvrtek 24. listopadu 2022

Olomouc –⁠ setkání s blogerkou Míšou

 Tak se konečně dostávám k článku ohledně našeho první setkání s blogerkou Míšou. Poznaly jsme se přes blog, už několik let jsme v kontaktu, poslaly si dokonce i dva SWAPY, překvapily se i pár pohledy z našich dovolených a konečně se nám poštěstilo a domluvily se na osobním střetnutí v Olomouci.

Nejprve jsem se trochu lekla, že nám to osobní setkání nevyjde, protože když už se blížilo ono osudné datum, musela jsem ho zrušit kvůli focení v plavání s malým. Tak jsme to přesunuly na týden dopředu, ale když už se schylovalo i k tomuto dni, zase jsem se pořádně nachladila a lezlo to i na malého. Naštěstí ale malý odolal a já se z toho téměř dostala, takže jsme tedy v říjnu vyrazili na výlet.

Pro nás dva cesta do Olomouce znamenala hned dalších několik poprvé. Například jsme poprvé jeli autobusem i vlakem, což víceméně proběhlo bez komplikací (pár výtek by se našlo, ale o tom dnešní článek není). Na nástupišti v Olomouci už nás čekala Miška, takže jsme se nemuseli dlouho hledat a všichni mohli hned vyrazit do města.

Dětské kupé ve vlaku

Předem jsme si naplánovaly, že se projdeme do centra a navštívíme vybranou kavárnu V lese, protože jsme zjistily, že je dobře dostupná a má dětský koutek. Hned po vstupu dovnitř bylo na první pohled jasné, že je mezi maminkami oblíbená, protože byla téměř plná :D. Místečko jsme ale našly, tak jsme si objednaly něco na pití (kdybych to já nezvorala, tak bychom si daly i nějaký ten dortík – třeba příště :D)






Ukázalo se, že dětský koutek znamená hotovou dětskou místnost plnou krásných hraček. Děti si tam tedy můžou opravdu hezky vyhrát. Celkově má kavárna moc hezký interiér laděný do nefalšované lesní atmosféry. Oběma se nám tam líbilo, škoda jen, že jsme neochutnaly nějaký ten dortík :D.




Poté jsme se prošly do Šantovky, kdy nám mezitím naštěstí dítě vytuhlo v kočárku, Tam jsme si daly oběd u číňanů, předaly si nějaké malé dárečky a vyrazily směrem zpět k nádraží. Tam jsme měly ještě chviličku čas, tak jsme si povídaly v čekárně. Pak už nezbývalo nic jiného, než se rozloučit a slíbit si, že se určitě setkáme znovu. 








Já si tedy tento den moc užila, jsem opravdu ráda, že jsme se s Míšou konečně viděly naživo! I v blogerském světě se dají nalézt skvělí přátelé a už takto virtuálně jsem věděla, že Míša patří mezi boží osůbky. A nezmýlila jsem se <3.

17 komentářů:

  1. To muselo být krásné setkání :) Také jsem na blogu našla kamarády, se kterými jsem se potkala i osobně a bylo to moc fajn. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super, že i takto si můžeme najít skvělé přátele :).

      Vymazat
  2. Jéé, no tak to je super, že jste si to tak užily :) Je hezké, že jste se takhle spřátelily. Ta kavárna vypadá moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je hezké, že jste se takhle naživo potkaly a padly jste si do noty :).

    OdpovědětVymazat
  4. To je moc hezké. Hezký výlet a hezký program ♥ Já jsem díky blogu poznala hned dvě kamarádky a s jednou udržujeme přátelství už pár let a vídáme se pravidelně ♥ Je neskutečný, co blog dokáže a jsem nesmírně vděčná, že tady člověk narazí na tolik příjemných lidí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super <3. I blog může spojit skvělé lidi :).

      Vymazat
  5. Krásné setkání. Je fajn, že i tady člověk najde přátelé. Moc vám to přeju, holky. 🙂

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý článok, plynie z neho obrovská pozitivita. Takéto stretnutia sú vždy najlešie. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem moc ráda, že nám to konečně po těch letech vyšlo!!! Moc ráda jsem tě Terezko poznala i na živo <3 Myslím, že jsme si sedly stejně jako při psaní O:) Už se moc těším na vánoční Olomouc!!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tebe taky Miško a mám stejný pocit :). Taky se už moc těším! <3

      Vymazat
  8. Tak to bylo jistě příjemné setkání a je super, že jste takto společný den naplánovaly. :)) Hezké fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. To ano, bylo to fakt moc super :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️