pátek 18. prosince 2020

Beskydy – Naučná stezka Frýdecký les

Nedávno jsme zaslechli, že kousek od nás se ve Frýdku-Místku nachází naučná stezka Frýdecký les. To jsme si jako milovníci procházek v lese nemohli nechat ujít a museli ji jet prozkoumat :).

Jak už to tak chodí, trochu jsme to pokazili a po naučné stezce jsme úplně nešli :D. Stezka má 10 zastavení, na kterých se dozvíte určité místní zajímavosti o místní fauně a flóře. My toto nějak minuli a udělali jsme si svou vlastní procházku :D.


Vlastně nám to ale ani nevadilo, protože to byl krásný podzimní den plný listí (i když pocitově byla pěkná kosa) a my se tak hezky prošli po lese bez lidí a s dětským dováděním. Házeli jsme po sobě listí a psi se k nám samozřejmě museli přidat :D.






Sice jsme se tedy nedozvěděli žádné místní informace, zato jsme se vrátili do dětských let, pořádně se nasmáli a zahrabali jsme malou Amy :D.






Ten den nám ani moc foťák nepřál, asi mu v té zimě zamrznul mozek. Většina fotek je trochu mázlých, což je škoda, ale mají své kouzlo, nemyslíte? :)






A nejen foťák měl zamrzlý mozek... Psům to taky asi moc nemyslelo, byli oba chvílemi protivní a nechtěli poslouchat. Naštěstí jim pak asi zahřátím z běhání roztál i led na mozku a zklidnili se. Bohužel, naše prsty na rukou byly pořád jako rampouchy.

Nejlepší motto frýdeckého lesa :D.












Takže zhodnoceno a podtrženo, nebyla to úplně nejpovedenější procházka, co se znalostí, poslušnosti  a teploty týče, ale zato jsme strávili příjemný společný čas a užili si kousek našeho malého vnitřního dítěte :).

8 komentářů:

  1. Opět krásný výlet :) Pejskové si to užili :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že vůbec nevadí, že jsou fotky rozmazané, i tak jsou moc hezké :) Někdy je fajn nechodit po vyznačených trasách a udělat si procházku podle sebe :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z pejsků vždy přímo sálá nadšení a radost - nádherné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda těch trampot, jinak to vypadá jako super procházka :) Máš kliku, že máš krásnou přírodu tak blízko :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak byla super, to ano :). Jsem za ni vděčná :).

      Vymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️