pondělí 30. listopadu 2020

Beskydy – Liščí díry

Podzim v horách je něco úžasného. Na to kouzelně barevné prostředí bych se mohla koukat pořád! Taky jsme se konečně podívali na místo, které už mám delší dobu v seznamu nápadů na výlety v okolí. Dnes se podíváme na Liščí díry v Beskydech.

Poslední dobou jsem se začala trochu víc zajímat o focení, zkoušet i trochu úpravy a různé filtry na foťáku. Tady jsou upravené fotky pomocí foťáku (mobilního).




Teď trochu řádku ohledně místa. Liščí díry jsou skalním útvarem nacházejícím se kousek od Ostravice pod Lysou horou. Jedná se vlastně o takovou mini vyhlídku na Lysou horu (pokud máte lepší počasí než my :D). Sednete si na kameny a koukáte.



Krásné bylo to, že jsme tady potkali jen jednu skupinku lidí. Když jsme vycházeli z Ostravice, měli jsme pomalu problém někde zaparkovat auto. Na Lysou horu chodí stále víc a víc lidí z jakéhokoliv počasí a o víkendech tam bývá opravdu "Václavák" :D. Nehledě na to, že v této karanténní době se počet ještě o něco zvětšuje. Když jsme ale poté odbočili směrem s tomuto místo, najednou prázdno :).




Bohužel Lysou jsme kvůli oparu neviděli, ale i tak jsme si užili klid, psi mohli běhat na volno a my se kochali a fotili přírodu :D. Navíc jsme se nemuseli vracet zpět úplně stejnou cestou, protože se to kolem vrcholu Smrčina až k rozcestníku Butořanka, odkud se dostanete potom k Lysé, dá pěkně obejít.








I z fotek jde poznat, že tu bylo liduprázdno :). Ale už jsem se dočetla, že i toto místo začíná být více a více profláklé a někdy tu bývá plno. Pořád to ale bude lepší, než na Lysé.








Klasika, přetahovaná o klacek.
A tady, série běhacích fotek :D.









12 komentářů:

  1. Když člověk objeví nějaké super místo, nejradši o něm vůbec nemluvit. Pak už nebude tak klidné, jako bylo :D :) Je vidět, že se pejsci hezky na volno vyřádili! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí, že berete pejsky na podobné výlety, musí to být pro ně super :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, jistě jste si to užili i pejsci dle fotek :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  4. Je pravda, že v dnešní době si chce vyjít někam do přírody, mimo lidi, bez roušky...a nakonec tam potká více lidí než v Kauflandu. Každopádně fotky jako vždy krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pejsci vypadají opět spokojeně a ani se nedivím, v tak nádherné přírodě! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásný. Já mám tyto toulky přírodou moc ráda. Snad se zase brzy někam vydáme, ačkoliv teď v zimě už tolik ne. Max na nějaké veřejné rozhledny, vyhlídky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a zpětnou vazbu❤️